Archive for the 'Funny' Category

Tovarasii mei la un sah si-o bere

Thursday, March 26th, 2009

:D Fotografiile sunt luate de aici.

Bah! Care ma supara te spun lu’ prietenu’ meu

Thursday, January 29th, 2009

Azi de dimineata am primit o veste buna. Tocmai mi-am facut un nou prieten. Deci aveti mare grija ca o incurcati, you lazy fuckers! :D

Get it on!

Thursday, January 15th, 2009

Noaptea trecuta am visat jegos

Tuesday, January 13th, 2009

“Io cre’ ca se duce la naiba lumea asta, daca ai ajuns sa visezi bloagheri.” (citat din ilustrul mine insumi, celalalt)

Adica, da, chiar pe el. Refuz sa ma gandesc la vreo motivatie oarecare; pana acum mi-am dovedit si rasdovedit ca sunt cat se poate de straight, ba chiar as putea zice hiper-straight, ultras-straight, fanatic straight si tot asa. Si cu cele mai multe minti in traista creierului de acasa. Vorba vine. Pe Jeg, care nu e chiar jeg, ci Darius, nu l-am cunoscut in viata mea. Nici macar nu am vorbit cu el. Un mess. Un e-mail. Un telefon la 5 dimineata. Ceva? Ei bine, ni’ca!!! Cum am putut bre Jeg sa traiesc atatia ani si sa nu vorbesc cu tine, explica-mi?! Il citesc doar asa, de freun doi-trei ani, odata ca niciodata, la doua saptamani si de fiecare data mor de ras si uneori ma oftic ca nu am savoarea si talentul lui in a-mi povestit zemos si poznas banalitatile cotidiene. Si ca nu am si eu un Moafle al meu. Bine, de fapt, pot sa ma laud cu mai multi, dar de niciunul nu ma leaga vreo legatura din asta stransa si adeneica (adica ADN-ica) ca ca ca sa-i zic asa. Sor’mea e mezzosoprana. Cum dreaq as putea face misto de o mezzosoprana??! fie ea si 50% sor’mea?! Asadar, ce pielea mea lucioasa si cremoasa (ca a lui Gaby) a cautat nea Jeg in visu-mi si cum a ajuns el acolo, sa ma picati cu ceara daca-mi amintesc. Cert este ca eu si Jeg eram la Viena si jucam fotbal pe un maidan care se asternuse in fata Palatului de Justitie (?!). Dupa care ne-am asezat noi la o terasa si am baut o bere din aia austriaca maiastra, cum numai acolo am ingurgitat, si din aceea la halba - vorba kelnerului, man-size - de 1 litru. Si am mai baut noi o bere. Si inca una. Si m-am trezit. Si am ragait. Si m-am simtit mahmur toata dimineata. Groaznic.

Nu citi acest post!

Sunday, December 21st, 2008

De ce insisti? :P

Cum se naste un viral?

Wednesday, December 3rd, 2008

Habar n-am. Banuiesc ca asa:

La ora la care scriu acest post (18.20), clipul are 208 de vizualizari. A fost urcat chiar astazi pe youtube. E o chestiune de minute sa fie preluat de enshpemii de bloguri si sa fie dat mass (in masa :P ) pe mess, asa cum l-am primit si eu. Pina maine dimineata sigur sare de 1.000, iar in cel mult 3 zile ajunge la 10.000. Punem pariu? :D

LATER EDIT: LOL! Este 20.42 si a ajuns la peste 24.000. Cum spuneam, un viral reusit! :P
LATER EDIT 2: Incredibil! E 23.53 iar clipul are aproape 124.000 de vizualizari. Se vede treaba ca aberam la ora sase.
LE3: 00.53 - 185.000; 01.53 - 219.287.
End of story: 4 decembrie, 9.20 - This video is no longer available due to a copyright claim by Music Channel . Ha, ha, ha - cam tirziu! Pe mimoza cu 1 neuron ratacit in cap de la Music Channel o stie deja toata tara. Pentru cine nu l-a vazut, clipul inca mai e pe apropo, aici. Iar daca o sa dispara si de acolo, il puteti downloda de aici (se deschide, printre altele cu VLC player). Pentru ca este priceless.

Billie Indian

Saturday, November 29th, 2008

Cei doi se numesc Signature si au participat la Britain’s Got Talent - un soi de Dance Megastar al insularilor - ajungind in semifinale, apoi in finala din 2008, cu acest mix dement intre Michael Jackson si Bollywood dance. Au fost infrinti de catre un pusti, George Sampson, care danseaza si el foarte bine, dar nu are farmecul celor doi - parerea mea. Claudiu, pe cind un duet cu indienii de la Orion? :D

Ce cautati voi in viata mea?

Wednesday, November 26th, 2008

O parte a bloggerilor mari (unii dintre ei asa-zis profesionisti, de parca te-ai face mare scula - in orice - in 2-3 ani) considera ca treaba asta a devenit cam lame (fumata, nasparlie, de cacao, huo bah fraierilor care mai faceti d’astea). Pe de alta parte, toti predica in corpore principiul filosofic de-un jijism genuin “blogul meu, pana mea” - adica aici este mosia mea, unde io’, io’, io’ sunt papusharul-sef si-nvirt butoanele si fac ce vreau io’, io’, io’, ca-i blogul meu, capisci? Nimic mai adevarat. Asadar, daca io’ io’ io’ vreau sa fac asta, o fac pentru ca e blogu’ meu (nah!). Ok, am batut cimpii aiurea si pina acum nu v-am spus despre ce e vorba. Ei bine, e vorba de oamenii care ajung pe blogul tau (al meu, de fapt), cautind tot soiu’ de chestii pe Google. Pina de curind, eu unul nu am stat niciodata sa ma uit cu atentie in analytics la treaba asta. M-am amuzat de fiecare data citind despre keywords-urile altora - Enache, de exemplu, ii vineaza constant si spumos pe ciudatii care s-au ratacit in ograda lui. 

Buun! Tonight is my turn! Deci, ce cautati voi (ei bine, nu toti, nu cei mai multi - va rog!) pe blogul asta? (Info util pentru Andone - se apasa pe butonul Read the rest… pentru a aparea, ca prin magie, si restul)

(more…)

Toti intr-unul si unul in toti

Tuesday, November 25th, 2008

LL Cool J, Snoop, DMX,  Jay Z - toti patru in vocea lui Aries Spears, unul dintre cei mai talentati rapperi si artisti de stand-up comedy din US. De va placut, mai cautati clipuri pe iutub cu el - tipul e un adevarat fenomen: il imita foarte bine si pe Schwarzenegger, de exemplu.

Freza de nigga’

Tuesday, November 11th, 2008

Da! E Obama!