S-a lansat Greenblog!

Un mic paradox: ecoproblemele au devenit un subiect sexy, trendinez si la moda in agenda publica. O multime de vedete si vedetute s-au facut verzi in cerul gurii, oamenii politici lanseaza saptamanal cate o duma cu iz de fotosinteza, iar diversi indivizi au acaparat hulpav discursul eco in mass media. Cu toate acestea, nimic nu se schimba; dimpotriva - cu cat guralivii interesati se produc mai tare, cu atat nepasarea si masurile aberante sunt mai in toi. Pe acest fond, nesanatos, - spun eu - DESCOPERA a lansat Greenblog.ro, un blog colectiv unde toti redactorii portalului, printre care si subsemnatul, isi exprima eco-of-ul verde-n fata! Mai mult de atat, intrucat acesta este un proiect de suflet al nostru, speram sa formam impreuna cu cititorii nostri o eco-comunitate care sa puna lucrurile in miscare, sa schimbe una-alta, atat cat putem fiecare, separat si impreuna, in ceea ce priveste gravele probleme de mediu pe care le avem in Romania.

5 Responses to “S-a lansat Greenblog!”

 1. Raluca Says:

  Salut!

  Vezi ca ai pus link-ul gresit. Respectiv asa http://http://greenblog.descopera.ro si nu e bun. Ala bun e asa http://greenblog.descopera.ro/

  Si… de la o vreme postezi cam rar pe blog :)
  Week-end placut!

 2. Marc Says:

  Tocmai vroiam sa fac corectura cu pricina, cand am primit comentariul tau. :D Da, postez mai rar, pentru ca mare parte dintre subiectele despre care as fi scris aici le dezvolt acum intr-un mod mai amplu, impreuna cu colegii mei, pe portal. Oricum, pe langa micile nimicuri despre care probabil ca voi mai scrie din cand in cand, daca mi se intampla ceva senzational, demn de a fi cantat in ode si academii, o sa-mi impartasesc pe larg eperienta aci. :P

  Multumesc pentru mesaj si weekend frumos si tie.

 3. Raluca Maria Says:

  Buna Marc!

  As vrea sa te felicit pentru ideea lansarii unui blog ecologist , Greenblog si am o intrebare: ce se intampla cu intrebarile de la concursul-Descopera Teoria Conspiratiei? ca am impresia ca sunt devansate cu o intrebare, adica intrebarea de azi este pentru articolul de maine.

  Oricum felicitari intregii redactii Descopera pentru articolele pe care le scrieti zilnic si pentru maratoanele pe care le editati, sunt un cititor (incerc in limita timpului disponibil) “zilnic”(fidel).

  O zi buna!

 4. Alexandru Says:

  Salut!Va invit pe toti sa vizitati adresa de mai sus si saincercam prin comentariile noastre pertinente si mai apoi prin actiuni pe care le vom posta on-line sa demonstram ca se poate mai bine.Aveti grija de planeta!!!

 5. felicitari Says:

  esti tare rau ma, felicitari si la mai mare

Leave a Reply