Inima Copiilor pentru Marie Curie

4 Responses to “Inima Copiilor pentru Marie Curie”

 1. omul cu vopseaua Says:

  nu, nu este mult, insa nu este destul mediatizata aceasta actiune. adica eu stiam de ea, voi stiati, acum ati pus-o pe blog, insa la televizor trebuia mult mai mult mentinuta decat a fost. pacat, s-ar putea face 5 centre cu cate sms-uri fara sens se trimit la noi.
  P.S.: imi place blogul vostru, este genul de blog pe care il citesc zilnic. deja v-am baga in blogroll :)

 2. Marc Says:

  Asta e si parerea mea, tocmai de aceea am pus filmul aici.

  In ceea ce priveste blogul, ma bucur ca iti place - totusi, aici am fost foarte “lenes” in ultima vreme, n-am mai avut nici timp, nici chef sa postez lucruri & idei care mi se par interesante, in masura in care fac asta pe portal (http://www.descopera.ro) pe GreenBlog (http://greenblog.descopera.ro) si pe Twitter (http://twitter.com/descopera). Deci, daca-ti place ce ai vazut pe aici, o sa fii incantat si de ce este pe acolo. Blogul asta nu-i inchis, dar sade momentan in adormire ;-)

 3. Pricop Says:

  poi cautati “staf” :) … il supuneti la niste teste :)) si vedeti cum se descurca :) , interesant post :) am dat si eu 2euro dar era pentru un aparat parca :-?? sau ce o zis la televizor , campania e super buna si nu cred ca 2euro pe luna daca dai mori :| eventual mor alte persoane .

  :) am si eu o intrebare ? ma adaugati la blogroll ( link exchange ) …. daca doriti :) imi puteti trimite un email .
  si greenblog e interesant si daca nu ma insel mai este unul , sunt 3 parca :-?
  multumesc …

 4. hpv Says:

  o initiativa foarte buna… intr-adevar ar trebui data mai des la tv

Leave a Reply