Patapievici danseaza tango la mine in toaleta

Din cind in cind, mai ales in momentele de mare graba, cind insfac ce imi pica in mina si fug si in camera aceea ingusta si obscura, ma mai uit pe o revista pe care, de regula, o citesc doar mama si prietena mea - Tango. Nu ma pricep deloc la revistele de femei, dar asta imi place intr-o oarecare masura pentru ca are un aer mai elitist: dincolo de faptul ca e lucioasa si pre(ten)tioasa, isi ingaduie citeodata libertatea de a publica articole sau interviuri care, pot sa jur, provoaca crampe cerebrale si circei pe creier cuconetului amator de tzoale si parfumuri trendy si glamuroase… puah! :-)

Bunaoara, in ultimul numar din Tango, am descoperit un excelent interviu cu Horia Roman Patapievici. Excelent nu din pricina autoarei, care-l intreaba pe H.-R. niste banalitati, ci din pricina raspunsurilor inspirate si savuroase ale acestuia. As recomanda acest interviu (pe site gasiti doar un preview, asadar trebuie sa faceti rost de revista) mai ales adolescentilor: Patapievici dezvaluie dezinvolt rebeliunea sa din frageda tinerete, relatia tensionata cu parintii, refugiul in muzica rock si in carti - chestii pe care, o parte dintre noi, le traim / le-am trait pe propria piele. In plus, intr-o perioada in care personajul cu pricina a avut citeva iesiri publice mai exchibitioniste si / sau mistic-excentrice (pe la BNR, pe la Carturesti), interviul cu pricina il readuce pe Patapievici in cadrul imagistic cu care suntem obisnuiti: un jongleor versat intre conservatorism si libertarianism, care are foarte bine dezvoltat simtul apartenentei la o elita si se comporta/exprima ca atare.

8 Responses to “Patapievici danseaza tango la mine in toaleta”

 1. LUKE Says:

  Pe mine cind ma apuca ca-ca-rea mai lichida ma satisface f.bine hirtia igienica patapievici cea cu chipul maestrului pe ea.Pina la urma maestru tot maestru,doar cu ca-cat pe el.

 2. Alex Says:

  Ce pipincurist mare e PAtapievici asta oare nu ma pupa si pe mine dupa ce ma c.a.c. ? sa-i umplu mutra aia de ratat si sclav cu rahat de ala lipicios .

 3. vaca de lapte Says:

  Maestre,eu nu stiu lb.spaniola,zi-mi ce ai declarat despre geoana,cum ca exista la basescu o caseta porno ,ca Geoana face sex oral?

 4. vaca de lapte Says:

  zi-ne dle ce este in caseta cu geoana?

 5. vaca de lapte Says:

  zi-ne , e vorba de geoana si udrea?Cum face UDREA ?

 6. HAI HUI Says:

  SLUGA atat

 7. sef de cart Says:

  Nu inteleg frustrarea domnului patapievici. Se pare ca nu i-a placut.
  Geoana, mai da-i-o o data!

 8. un cetatean Says:

  dictachioru’ i-a pregatit poponarului circumcis un loc langa el, in iad. sedere placuta.

Leave a Reply