Vernisaj FOTOREPORTAJUL MEU

In marea lor majoritate, fotografiile nu ne spun mai mult decat ceea ce putem vedea si noi cu ochiul liber. Paradoxal, exista totusi unele fotografii care dovedesc cat de putin ne este totusi ingaduit sa vedem. Suntem fericiti ca lucrari de felul acestora din urma au facut parte din concursul FOTOREPORTAJUL MEU 2007.

Participantii la cea de-a treia editie a concursului organizat de DESCOPERA impreuna cu HP ne-au uimit si de aceasta data. Anul trecut au intrat in concurs niste fotoreportaje cu adevarat remarcabile si noi credeam ca mai sus de atat nu se poate. Cu toate acestea, in 2007, numarul fotografiilor de calitate a crescut, iar misiunea juriului nu a fost absolut deloc usoara.

Din cele peste 300 de povesti traduse in limbaj foto pe care le-am primit, 17 au intrat in marea finala. Juriul, compus din membrii redactiei revistei noastre si Mihai Oroveanu, directorul Fundatiei ARTEXPO, a selectat sapte castigatori. Pentru a afla cine sunt acestia, va invit in aceasta seara la vernisajul expozitiei, in holul Aulei Bibliotecii Centrale Universitare (Calea Victoriei nr. 88, Bucuresti), incepind cu ora 17.00. Expozitia poate fi vizitata in perioada 13-20 decembrie.

Leave a Reply