Ajutati calutul!

E-mail primit de la colegul Sorin:

Dragi colegi,

imi cer scuze ca va deranjez, dar ma chinui de 3-4 zile sa gasesc o rezolvare la urmatoarea problema si ma lovesc de un zid de refuzuri si nepasare:┬áin comuna Pantelimon, unde se termina Sectorul 2, catre reprezentantele Peugeot si Skoda (pe malul lacului Lebada) de 3-4 zile a fost abandonat un calut care are un picior fracturat urat. In fiecare noapte zace cazut pe jos, iar ziua se scoala si paste cateva fire de iarba (se pare ca este iapa si pare a fi gestanta). Cum noaptea temperaturile scad foarte tare, saracu’ tremura ingrozitor si nu cred ca mai rezista prea mult. Am sunat la spitalul veterinar Ilioara si i-am rugat sa faca ceva, pe cheltuiala mea…refuzul a fost ca n-au cu ce sa-l transporte.

In consecinta fac apel la dumneavoastra, colegii mei jurnalisti din Publishing si Pro TV, care intr-adevar aveti puterea de a face pe cineva sa ne asculte problema. Precizez ca oricand sunt dispus sa suport cheltuieli legate, eventual, de ingrijirea medicala necesara. Stiu ca sunt pe lume probleme mult mai grave, dar daca puteti ajuta (prin puterea pe care o aveti ca jurnalisti), ar fi o mica fapta buna facuta.

Multumesc din suflet

Sorin Dinu, Director Financiar Print-Media

One Response to “Ajutati calutul!”

  1. Marc Says:

    In cele din urma, iapa a fost salvata. http://www.protv.ro/filme/socant-o-iapa-gestanta-cu-piciorul-rupt-a-zacut-patru-zile-in.html?id_file=38796#38796

Leave a Reply