Sunt un troll. Nooot!

Acuzat pe nedrept!!!!

Nu stiu cind scrie gramo-boy, gramo-girl, gramo-kid :-) sau gramo-cat :P pe blog. Pentru ei, oricum nu are importanta. Ii citesc cu multa placere, aproape zilnic, de vreo doi ani de zile. In conditiile in care majoritatea blogurilor de succes, din top, sunt tinute de tipi care fac yellow journalism online la greu, Gramo este o exceptie oarecum surprinzatoare: open-minded, critic, haios, uneori insuportabil de corect politic; fara scandaluri, fetite dezbracate (ma rog, la un momentdat s-au dezbracat chiar ei, dar asta e altceva) si cuvinte&expresii mocirloase sau explicite. 

Ei bine, un dobitoc mi-a rapit placerea de a-l citi pe Gramo de la birou. Din nefericire, suntem vreo 500 de oameni in companie care au alocate doar doua IP-uri. Deci, somebody a facut probabil prostii pe blogul lui Gramo si a fost banat. Din pacate, odata cu scandalagiul, am fost banati si restul… :-(  iar acum, de pe orice calculator din PubliMedia ai intra pe blogul lui Gramo, apare mesajul de mai sus. Well, eu nu sunt troll!

One Response to “Sunt un troll. Nooot!”

  1. Gramo Says:

    Sorry! :( N-au fost banate decat ip-urile de pe care au fost lasate comentarii deosebit de agresive la adresa noastra sau a comentatorilor nostri. Daca ai timp si chef, trimite-ne un mail cu adresa de ip pe care o folosesti si o sa incercam sa rezolvam.

Leave a Reply