Problema de clasa a-V-a

Astazi sunt ocupat cu predarea revistei in tipar, prin urmare o sa postez numai prostioare pe blog (de fapt, cred ca faceam asta oricum). :D Urmatoarea am primit-o de la mama, pe mess:

User-ul Gigel Asudatu a cunoscut-o pe chat pe Lenuta, o tanara de 16 ani, si a rugat-o sa-i trimita o poza. Deoarece Lenuta nu cunoaste alte formaturi, in afara de .bmp, poza ei are 15 MB. Gigel are conexiune la Evolva de 128 kb (real 16 KB), conexiune care se intrerupe la fiecare 10 min. Apoi reconectarea dureaza 6 ore de cand se suna la serviciul tehnic. Cunoscand faptul ca Gigel are acces la computer doar 4 ore pe zi deoarece in restul zilei tatal lui vizioneaza filme porno ├«ntrebarea este “Cati ani va avea Lenuta cand in sfarsit Gigel ii va descarca poza”?

4 Responses to “Problema de clasa a-V-a”

 1. madelaine Says:

  lol….

 2. Trickz Says:

  Lenuta va avea cand va termina Gigel de primit poza aceeasi varsta pe care o avea, real, cand declara ca are 16. Undeva pe la 25 de ani, dupa estimarile mele.
  Problemele reale sunt urmatoarele: daca Gigel sta doar 4 ore pe zi si tatal sau sta restul timpului, asta inseamna 20h pe zi de porn. THAT IS A PROBLEM!
  De asemenea, in clasa a 5-a, copii nu ar trebui sa stie ce e ala chat, asl pls sau hi5. Si asta este o problema:))
  O conexiune cu 16kb real este iar o problema, probabil si la suprapret*evil laugh*.
  Faptul ca mamele dau massuri pe mess este iar o problema… *pune’o pe ignooooore**teisted laugh in background*

 3. numitul Andone Says:

  Gigel nu va descarca niciodata poza pentru ca Lenuta nu poate trimite in ziua de azi o poza de 15MB pe mail. Daca totusi o pune pe un site de hosting trebuie sa calculam si viteza cu care il punea ea acolo. Singura rezolvare este ca Gigel sa-i explice cum transforma poza din format bmp in jpg, chestie extrem de banala cu Paint din Windows. Caz in care poza va ajunge in cateva secunde, iar poza Lenutei va fi cat se poate de actuala.

 4. r cata Says:

  lenuta poate avea orice varsta, chiar si 16ani daca e desteapta si schimba furnizorul de net.
  iar pentru varsta ei e cam ciudat sa nu cunoasca alte formate, gigel chiar ar trebui sa-i explice.

Leave a Reply