Pauza de publicitate

Ieri, cel mai batrin om care traieste pe Pamint, o femeie pe nume Edna Parker, a implinit 115 ani! Urarea englezeasca, happy birthday, cred ca este mult mai adecvata decit cea autohtona. La multi ani pare un pic deplasat pentru cineva nascut in 1893. In prezent, in intreaga lume exista 75 de oameni - 64 de femei si 11 barbati - care au virste mai inaintate de 110 ani.

Vineri, simbata si duminica mi-am instalat si eu Windows Vista. Da, ati citit bine, mi-a luat 3 zile sa-mi fac computerul sa mearga cu toate programele si aplicatiile pe care le foloseam pe XP. E drept, e o versiune Ultimate pe 64 de biti, adica un soi de high end, best of, etc. - insa, tocmai din aceasta pricina (in conditiile in care acasa am un computer cotat inca foarte bine) ma asteptam ca erorile si nebuniile lui Vista (mai ales ca e original) sa fie mai ingaduitoare cu mine. Ei bine, n-a fost asa! In topul prostiilor, as pune interpretarea camerei web drept stick USB (cu memorie de 128 MB :D ) si necitirea stickurilor adevarate, pe locul doi ar fi moartea subita a lui Windows Update - de unde imposibilitatea de a lua Service Pack 1 si celelalte update-uri care l-ar fi pus pe picioare, iar pe locul trei s-ar clasa lovitura sub centura, mortala, pe care mi-a administrat-o simbata seara: disparitia subita si ireversibila a intregului drive de CD/DVD-RW. Buuuun, fara USB, fara DVD, fara serviciu de update. Victor m-a avertizat ca s-ar putea sa faca figuri de soiul asta si mi-a zis sa vorbesc cu niste domni de la Microsoft. Insa, am vrut sa reusesc de unul singur. Ok, era weekend si nu aveam pe cine sa sun! :P Printr-o minune am facut sa porneasca internet-ul (desi driverul de placa de retea refuza cu stoicism sa se instaleze ok) si am intrat aici de unde am aflat solutia la toate! In prezent, Windows-ul se misca super smooth si cu toate cele la max, Aero rullz si nu maninca resurse, e stabil si eye-candy… dar dracii pe care mi i-a facut nu vor fi uitati usor.

Blogul intra in pauza pina pe 29 aprilie cind ma intorc la birou. Sa aveti un Paste linistit si frumos!

One Response to “Pauza de publicitate”

  1. Descopera » Blog Archive » De ce exista Vista si nu mai degraba nimic? Says:

    [...] problemelor m-am confruntat chiar in zilele imediat de dupa instalare; o parte vi le-am povestit aici. Cel mai deranjant lucru de dupa rezolvarea momentelor penibile cu disparitia unitatii optice si [...]

Leave a Reply