Zoo-povestirile de Acasa

Numai iubirea, doar iubirea

Same old story: aia mica e orfana, aia mare e sufletista, aia mica crede ca aia mare e ma’sa, aia mare o adopta cu toata dragostea si traiesc fericite pina la adinci batrineti. :D S-a intimplat, din nou, la Parcul Natural La Torbiera din Italia. Pe leoparditza o cheama Kendra si are 4 luni, iar pe caucaziana o cheama Kia si are 5 ani.

Mamelor-bursuc din lumea-ntreagaa...

Bursucul de deasupra e mic. Ok, e si orfan. Si pentru ca risca sa ajunga un aurolac-vagabond al viezurilor britanici, cineva s-a gindit sa infiinteze, la Somerset, Secret World Wildlife, un centru in care micii bursuci sunt ingrijiti si crescuti pina ajung la maturitate si sunt eliberati in natura. Prin urmare bursucelul Milk, din poza, a fost primul locatar. In prezent, la SWW, sunt cazati 50 de bursuci. Sa le fie de bine!

Jumbo, surferul

Din ciclul pe pisica o cheama Pussy, pe vaca Steluta, iar pe collie - Lessie, numele elefantzelului din foto de mai sus a fost ales foarte inspirat: Jumbo. Ma intreb citi elefanti Jumbo exista in lumea asta. Si ce ar face ei daca ar stii ca’i cheama Jumbo?! Jumbo cel Mic are 2 ani si este pet-ul si una dintre atractiile principale ale hotelului de lux JW Marriott din Bangkok, Thailanda. Distractia principala a lui Jumbo este sa faca baie in ocean si sa stropeasca pe toata lumea. Oare la Marriott-ul din Bucuresti nu aduc un elefantel?! Macar un magarus, o gainusa, ceva… :P

Leave a Reply