Trilulilu versiunea 2

Trilulilu 2

Cel mai youtube site romanesc, Trilulilu, a ajuns la versiunea a II-a. O lista completa a chestiilor noi care au fost aduse in design si concept le gasiti pe blog la crocodilu’. Cea mai misto inovatie, dupa parerea mea, este introducerea show-urilor, unde userii pot uploada clipuri video sau audio pe aceeasi tema. Eu am facut 3: Descopera, unde gasiti in premiera (inainte de PRO TV, sic!) clipurile publicitare la revista, Vice, in care se afla clipuri din concertele formatiei si My Love, My Depression, in care se afla toate melodiile de pe albumul Vice cu acelasi nume + toate remixurile facute de Andrei (sau AK) la aceleasi melodii. Enjoy.

Ceea ce nu-mi place la noul trilulilu este faptul ca la video similare, sau de acelasi user se vad doar citeva litere din titluri, facind functia aproape inutila. Userii nu trebuie sa ghiceasca ce e acolo, ci, precum la grandul youtube, sa vada explicit. Insa cum trilulilu2 este in beta, probabil se va repara chestia asta.

2 Responses to “Trilulilu versiunea 2”

  1. Ionut Says:

    Sunt total dezamagit… merge foarte foarte greu. Imi place mai mult siteul-tau.com decat trilulilu

  2. Marc Says:

    Cred ca depinde si de computer si de conexiune. Si nu in ultimul rind, de preferintele personale pe care le ai. Mie imi merge bine trilulilu. Voi incerca, insa, si site-ul de care spui tu 

Leave a Reply