Cei mai uriti pui din lume

agli sanofabici

Cine ghiceste ce sunt orataniile de deasupra? Eu am o teorie - in ciuda a ceea ce cred mamicile, nu toti puii sunt frumosi. Sau, in orice caz, nu toti puii sunt cei mai frumosi din lume. Fie ca sunt umani, patrupezi sau zburatori. Iar in cazul micilor monstri hidosi de deasupra, pina nici muma lor nu a avut vreun dubiu: de cum i-a vazut le-a zis “Bah, voi sunteti prea uriti ca sa va cresc” si i-a abondonat. :-( Norocul lor este ca au fost gasiti de un membru al organizatiei Devon Eagles din Devon, Marea Britanie, care i-a luat acasa si are grija de ei. Mai ales ca, pe cit de uriti sunt acum, pe atit de frumosi vor fi cind vor ajunge la maturitate. Cei doi pui sunt de bufnita alba. O mai tineti minte pe Hedwig, bufnita lui Harry Potter? Asa vorĀ ajunge si cei doi pociti din imagine.

8 Responses to “Cei mai uriti pui din lume”

 1. Nikelaos Says:

  Este destul de subiectiv, ca sa nu spun peiorativ, a trata in felul asta niste biete vietuitoare. Un scriitor, cred ca e vorba de Eco, spunea in felul urmator: Despre frumusetea muritoare se obisnuieste sa se spuna ca nu pare lucru pamantesc. Ea nu este altceva decat un cadavru disimulat de privilegiul varstei”. Si spun asta cu tot respectul pentru ironia, mai mult sau mai putin fina, din textul postat de tine.

  Nu vreau sa fac prea mare caz dintr-un post nevinovat. Poate ca extrapolez prea mult ideea gandindu-ma la latura umana a acestui aspect.

  Hai sa fim mai indulgenti in a caracteriza orice forma de viata si sa ne imaginam cum aratam noi insine la o saptamana dupa nastere. La urma urmei, si asta este o parere 100% personala, animalutele din imagine sunt frumoase. Si sunt mult mai frumoase decat multi dintre ‘frumosii” din ziua de azi. Pe mine, cel putin, inocenta si fragilitatea unei forme de viata ma incanta mult mai mult decat farmecul inconfundabil al unei femei care nu gandeste. Parerea este valabila si pentru barbatii in cauza:).
  Ura!

 2. Catalin Beldea Says:

  Corect! Esti subiectiv rau! Daca observati atent imaginea, pentru cei din prima banca: va rog puneti-va ochelarii!, vrabia cu cioc de acvila din partea dreapta, infuleca ceva. Ei bine, in urma unei analize minutioase, am ajuns la concluzia ca dumicatul reprezinta o alta forma de viata in stadiu incipient. Adicatelea, car-va-zica, un pui din alta specie de ce-o-fi. O a doua concluziune, evidenta analizind imaginea si concluzia de mai sus, este clara si demonstraza ipoteza gresita si nostima cum ca puii de cotzo-vrabie sint cei mai uriti: puiul-dumicat ii intrece la concursul de uritenie pe firavii mierlo-dino-gugustiuci! E doar o parere…

 3. Bunkerd Says:

  Gresesti Domnu’ Marc cei doi sunt frumosi si naturali ca orice fiinta vie venita pe lume. Despre frumusetea vazuta prin ochii oamenilor s-au scris biblioteci, si dupa cum vezi tot degeaba !
  Singurele pocitanii apartin rasei umane, mai ales alea de sub denumirea de arta moderna…
  Numai bine tuturor !

 4. Nikelaos Says:

  Hai mai, oameni buni. Frumusetea este relativa si, mai mult, subiectiva. Oricine vede prin propriul filtru un “etalon” de frumusete. Daca Steve Irwin considera serpii niste animale frumoase si se pupa toata ziua cu ei, mie mi se ridica parul pe mana numai cand ma gandeam la asa ceva. Asa si cu puii aia de bufnita. Ca mananca o bucata de carne cand o moneda de 25 de bani (aia dinainte de 89:) nu e bai. Toti mancam carne si nu ne mai gandim ca ea provine de la o fiinta care in urma cu doar cateva zile alerga pe undeva pe coclauri.

  Sper ca nu am facut pe nimeni sa se simta jignit cu remarca aia cu femeile si barbatii care nu gandesc. Era o vorba spusa la modul general si, nu stiu de ce, eram cu gandul la manechinele care apar la TV. ca doar astea sunt etaloane de frumusete general acceptate. Oricum, e o idee preluata mot-a-mot din Eliade:).

  Dragi pui de bufnita, fiti tari! In ciuda celor ca va considera urati, exista si un sustinator al vostru!!:)

 5. Nikelaos Says:

  De ce nu ati lasat si al doilea comentariu? nu era nimic ofensator in el, asa cum nu este nici in primul.

 6. Marc Says:

  @Nikelaos: odata ce ti-am aprobat un comentariu, celelalte ar trebui sa intre automat. Nu stiu de ce al doilea comment s-a dus la moderare (posibil pentru ca l-ai scris de pe alt computer, ti-ai sters filele temporale sau cookies, habar n-am).

  @all: Sunt de acord cu voi - orice fiinta vie este frumoasa in felul ei. Estetic insa, inevitabil facem anumite clasificari; iar povestea de mai sus oricum era relatata la modul funny, usor.

 7. Descopera » Blog Archive » Eu sunt mic, tu fa-ma alb Says:

  [...] mai aduceti aminte de astia doi? Ei bine, au crescut si arata [...]

 8. izabela Says:

  mmmmmmm…….numi prea plac pocitaniile acestea parca le mai trebuie ceva…..

Leave a Reply