Cea mai mare vaca din lume

Big fucking Cow

Titlul de deasupra NU se refera la o celebritate mondena, ci de la o vaca multa si mare in toata plenitudinea cuvintului. 9 ani, 2,5 metri in inaltime si o greutate de 1,5 tone: Chilli (cum a fost botezata) ar putea aproviziona singura, fara probleme, un restaurant MacDonald’s pentru materia prima de hamburgeri pe citeva saptamini. Uriasa vaca (n-am vrut sa-i zic vacoaia) este foarte blinda (de parca ar exista vaci agresive?! … in afara de alea mondene) si duce un trai fericit (deci nu-i nici vaca trista) la Ferne Animal Sanctuary. In editia din acest an a Guineess Book va debuta la categoria cea mai inalta si cea mai grasa vaca din lume. 

4 Responses to “Cea mai mare vaca din lume”

 1. Imbarligaciosu' Says:

  Mda. cam litri/boabe de lapte la hectar o da animala asta?
  Si mai mult, cate tone de furaje trebuie oferite zilnic tancului asta viu?

  Eu am vazut o fotografie cu 2 porci ai unui chinez milos. Pur si simplu nu s-a indurat sa ii taie. Unul avea 1 tona si un pic, iar celalalt doar 900 kg. Aratau ca o piftie cu ochi, pentru ca nu se mai puteau ridica de muuulta vreme. Asta nu e cruzime fata de animale?

 2. Marc Says:

  Dar daca porcul era fericit?

 3. Matusa Lem Says:

  Vaca asta a jucat baschet la viata ei! Sigur!

 4. r cata Says:

  cu vaca asta poti hrani toata africa :o e supercow, ce mai… o fi jucat ea baschet, da’ e campioana la sumo.
  cum ar fi sa vezi intr-o seara furtunoasa, intunecata ivindu-se in fata ta o silueta imensa cu 4picioare? la primul ‘muu’ cred ca devii campion la alergat :))

Leave a Reply