Copacul de hartie

Copacul de hartie

Uite o initiativa care cu siguranta ii va pica cu tronc amicului Andone (vehement luptator pentru salvarea padurilor). In cazul de fata, campania se adreseaza personalizat jurnalistilor - dar nu pentru a cersi o stire de 3 lei de PR, ci pentru ca intr-o redactie se consuma foarte multa hartie.

“Hartia face parte din meseria ta. Iti este necesara si o folosesti in fiecare zi. Dar stiai ca pentru a obtine o tona de hartie de ziar sunt taiati 12 copaci? Ce-ai face daca hartia s-ar termina la un moment dat? Ca sa nu se intample asta, contribuie si tu la colectarea si reciclarea ei. Nu trebuie decat sa ne spui ca vrei sa donezi hartia utilizata din redactie iar reprezentantii proiectului “Copacul de hartie” vor veni sa o colecteze periodic, transformand-o in noi copacei plantati. Fiecare tona de hartie reciclata salveaza 17 copaci!”

Intrati pe site si daca nu sunteti jurnalisti. Pentru a salva padurile, fiecare putem face ceva, cit de putin.

One Response to “Copacul de hartie”

  1. numitul Andone Says:

    Minunat! Era si timpul sa faceti si voi ziaristii ceva pentru natura pentru ca fiecare numar al revistei doboara cativa copaci. Eu speram sa salvez de unul singur padurile, dar acum daca v-ati bagat si voi…

Leave a Reply