Fuck Bulgaria!

Bulgaria nu mai este cea fost. Daca o fi fost vreodata, eu nu am de unde sa stiu, pentru ca anul asta am fost pentru prima oara pe litoralul vecin si prieten. Vorba vine. Cu exceptia Balcicului, care arata foarte sic, precum un mic si stravechi orasel mediteraneean, Albena si Nisipurile de Aur sunt mari tzepe (anul acesta). Preturile sunt foarte mari, serviciile proaste, iar la Albena este acelasi jeg precum pe plaja de la Costinesti. Bulgarii de acolo nu au auzit de curatatul nisipului si nici de strinsul algelor. La Nisipurile de Aur era superaglomerat, iar preturile in raport cu calitatea (sic!) serviciilor nesimtit de exagerate. Cea mai mare descumpanire a venit din faptul ca mi-am dat seama ca intre Nisipurile de Aur si zona de fitze din Mamaia nu e absolut nicio diferenta. Asadar, nu va mai luati dupa toti binevoitorii care va invita sa va faceti concediile in Bulgaria. O zi sau doua la Balcic sunt suficiente. In Turcia sau in Grecia, la aceeasi bani (1.000 de euro de familie pe saptamina, all inclusive, 5 stele) veti gasi conditii & servicii mult mai bune. Sau, de ce nu, ati putea alege sa petreceti o saptamina la Moscova. Chiar merita!

Stranger in Moscow

3 Responses to “Fuck Bulgaria!”

 1. Fisherman Says:

  E clar. Nu ai incercat hamsii de la Silistra si nici berea Zagorska pe faleza Dunarii.:) In schimb, bulgaroaicele sunt urate foamete, de aia prefer concediile in Romania. Cat despre Rusia, raman cu imaginea “rusoaicei” lui gib mihaescu si cu scrierile lui puskin. asta pana primesc marirea de salar:)

  ps- poze cu Finlanda, Norvegia nu ai? Eu acolo as vrea sa ajung.

 2. Un Trecator Grabit Says:

  Cum dom’le poti sa vizitezi Moscova?
  Se poate asa ceva? Sa vizitezi acest urias oras, cu muzee extraordinare, cu bulevarde extrem de largi, cu statii de metro printre cele mai frumoase din lume, acest oras extrem de scump.

 3. Marc Says:

  @fisherman: nu m-am delectat cu acele hamsii pentru ca salata de rapane, guvidele proaspat si saramura de chefal din 2 Mai imi sunt suficiente.
  Pe la norvegience inca nu am ajuns, dar nu exclud posibilitatea.

  @trecator: da dom’le, asta ma intreb si io: ce muma mea am cautat acolo?! Si daca tot am ajuns de ce naiba nu am stat mai mult? fro 2 saptamini, asa?!

Leave a Reply