Tastatura digitala a ajuns in Romania

Tastatura digitala

Tastatura digitala Cellulon este o solutie optima pentru persoanele active care doresc sa aiba acces la canalele de comunicare si in afara biroului, cu minimum de efort logistic. “Tastatura virtuala”, “tastatura laser” sau “tastatura optica”, cum mai este denumita, se conecteaza la aparatele de tip Smart Phone, PDA sau PC cu un simplu dispozitiv CL850, care nu cantareste mai mult de 120 grame si realizeaza conexiunea prin wireless, Bluetooth sau USB.

Tastatura digitala Cellulon este veriga lipsa intre dispozitivele mobile / wireless si capacitatea de introducere de date. Metodele clasice de introducere a datelor, desi populare, nu sunt practice pentru ca pot fi folosite numai insotite de tastaturile mecanice de dimensiuni mari. Prin urmare, portabilitatea reprezinta principalul avantaj: este cu mult mai mica decat cele mai multe tastaturi traditionale, putand fi astfel transportata impreuna cu dispozitivul mobil. Device-ul a fost adus in tara noastra de LCP Systems si poate fi gasit, incepind cu luna septembrie retelele de magazine Media Galaxy, Domo si Euro-GSM.

2 Responses to “Tastatura digitala a ajuns in Romania”

  1. numitul Andone Says:

    acu a venit in Romania?! LOL
    tati, despre asta scriam intr-unul dintre primele editii go4it! :) era ce-i drept vorba de alt producator. apropo, vezi ca device-ul e varza in sensul ca iti vede degetele pe toate tastele in afara de cele pe care le atingi :)

  2. Marc Says:

    Stiu, si eu am scris de ea in Descopera cu mult timp in urma. Probabil ca e un model mai avansat decit “ala”. Si totusi, pare misto, as testa-o un pic :D

Leave a Reply