Serpii veninosi au invadat muzeul Antipa

Incepand din data de 20 septembrie, la muzeul national de istorie naturala ”GRIGORE ANTIPA” din Bucuresti se deschide expozitia temporara „Reptile Vii”. Cele peste 60 de specii de reptile (serpi constrictori si veninosi, soparle si testoase), reprezentate printr-un numar de aproape 100 de exemplare, sunt expuse intr-un nou cadru expozitional dar si in terarii noi, adecvate expunerii de animale vii. Aceste specii „ilustreaza” fauna de reptile a Americii, Africii, Europei, Asiei si Australiei oferind vizitatorilor ocazia „intalnirii” cu serpii Boa, pitonii si temutul Anaconda, cu veninoasele vipere africane, cu cobrele, cu serpii cu clopotei si serpii „mocasini”. In aceeasi expozitie, pe langa serpi, se pot admira si faimoasele iguane, soparlele Agave si soparlele Tegu. 

Expozitia poate fi vizitata in zilele de miercuri, joi si vineri intre 10.00 -18.00, iar sambata si duminica 10.00 – 19.00. Pretul biletului de vizitare al expozitiei este de 3 lei/persoana (elevi, studenti, pensionari) si 4 Lei/ persoana (adulti).

2 Responses to “Serpii veninosi au invadat muzeul Antipa”

  1. Poze amuzante Olimpiada Beijing | Blog Sann.Mindvision.RO Says:

    [...] (recomandam rascolirea acestui blog este plin de chestii interesante si de news-uri bune. E.g : Serpii veninosi au invadat muzeul Antipa ) September 21, 2008 — Femeia vs Barbatul - sub dus ! [...]

  2. bia Says:

    ce serpi suntn adevarati macar sau serpi morti eu cred ca sunt vii

Leave a Reply