hi!tech, disponibila gratuit si in limba romana

hi!tech

Astazi s-a lansat si in limba romana revista online hi!tech, editata de SIEMENS Austria. Conceptul editorial general al revistei trateaza solutiile existente pentru provocarile secolului XXI, inovatii tehnologice si aplicatiile acestora, stiri despre proiectele Siemens incheiate si interviuri cu oameni de stiinta care lucreaza pentru nemti. Editia 2/2008, prima disponibila in limba romana, abordeaza tema constructiilor ecologice si cum putem conserva energia in cladiri cu ajutorul tehnologiei moderne. In plus editia curenta furnizeaza informatii de ultima ora despre noi metode de productie a petrolului, solutii curente pentru managementul apei, potentialul computerului cuantic si tehnici de diagnosticare care salveaza vieti.

Aplicatia E-Book cu care este realizata revista are mult mai multe de oferit decat doar imagini si text: continutul online - videoclipuri, fisiere audio sau slideshow-uri - ofera viata informatiei, iar lectura devine o experienta multimedia. Puteti citi hi!tech aici. Dupa ce anul acesta am experimentat varianta multimedia pe portal, incepind cu 2009 si Descopera va avea o editie multimedia pe care o vom distribui gratuit cu revista cititorilor nostri.

6 Responses to “hi!tech, disponibila gratuit si in limba romana”

 1. Sylvia Says:

  Duncan!!! OMG! You have found me! I have missed you sooooo much!!!!
  How have you been? I wish I could understand your blog! Next time write in english!

  Lots of love from a proud mommy

 2. numitul Andone Says:

  Duncan? Coane, personalitati multiple? :)

 3. Marc Says:

  Beee! Sylvia e prima mea prietena in cyberspace. Vorbeam cu ea acum vreo 13-14 ani, pe chatul MTV. :P Pe vremea aceea eram fanatic Frank Herbert, Dune. Duncan vine de la Duncan Idaho. Ce vremuri…

 4. numitul Andone Says:

  a
  lol
  si acum ai ajuns baronul Harkonnen :) Hai sa zicem cu indulgenta Stilgar.

 5. Marc Says:

  Bah viermush de nisip ce esti :D

 6. numitul Andone Says:

  Shai Hulud pentru tine :)

Leave a Reply