Ce s-ar fi intimplat daca Tom l-ar fi prins pe Jerry?

“Pai vezi ca nu se potriveste? Ridichiile si telemeaua merg cu mirodeniile din salamul taranesc. Muschiul tiganesc merge cu o brinza veche si un vin bun. I-am dat cu rozmarin.” Matache Macelaru :D

Raspunsul a fost oferit de catre artistul britanic James Cauty in cadrul unei expozitii, Splatter, care a fost vernisata la inceputul lui octombrie la galeria The Aquarium L-13 din Londra. Conceptul Splatter este expunerea intr-o situatie socanta si violenta a unui personaj de desene animate. Pe linga Tom si Jerry, alte victime ale lui Cauty sunt Daffy Duck, Bugs Bunny (astuia si eu i-as fi crapat capul!), Road Runner si Tweety. Mai multe imagini aici.

6 Responses to “Ce s-ar fi intimplat daca Tom l-ar fi prins pe Jerry?”

 1. Madelaine Says:

  God, ce viziune sangeroasa are artistul (in concordanta cu desenele animate din “zilele noastre”). Macar ei (Tom, Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck) ar fi putut ramane in memoria colectiva cu imagini non-violente… Sincer, de ce a trebuit sa “rastoarne” miturile celor mai pozitive personaje de desen animat ?!!
  Oricum, te ingrozesti daca te uiti la desenele animate de astazi, sincer nu mi-as lasa copii la televizor pe canalele dedicate lor.
  Mai ramane ca Sandy Bell sa face striptease si Candy (din floarea cu 7 culori… parca) sa fie amanta fatala…

 2. Spiridusul Sef Says:

  Cred ca Sandy Bell a facut striptease deja, iar Alba ca Zapada….vai de mine ce facea Alba ca Zapada cu piticii aia..:)). Desigur, vorbim de adult-version…

 3. Marc Says:

  … despre spiridusi si craciunitze, ce sa mai vorbim! :D

 4. Madelaine Says:

  sau despre Mos Craciuni:-)…

 5. Marc Says:

  Sa nu-i amestecam pe batrini in treaba asta. :P

 6. numitul Andone Says:

  Bine ca nu v-ati luat si de bietii reni ca de la o varsta… Alba ca Zapada merge. Violent! :)

Leave a Reply