Lua-mi-as Wii!

Uite d’aia.

8 Responses to “Lua-mi-as Wii!”

 1. Madelaine Says:

  Scrie-i lui Mos Craciun! Il gasesti pe www!:-))

 2. Spiridusul Sef Says:

  Scrie-i lui Mos Craciun!-scrie-i lui Mos Craciun! una-doua scrieti-i lui Mos Craciun! II SCRIETI DEGEABA lui Mos Craciun! E atit de batrin si de somnoros pina in Ajunul Craciunului incit nu poate citi scrisori. Cererile (si ofertele:)) de cadouri vin pe adresa lui, dar trec pe la noi, pe la spiridusi. DACA noi consideram ca respectivul copil a fost cuminte TOT anul ii citim Mosului scrisoarea. Daca nu…NU! “Cheia” jucariilor e la noi!
  In privinta copiilor de 1.94 m inaltime, bruneti si cu sabie laser….lua-si-ar singuri! :)

 3. Marc Says:

  Asa ceva n-am mai vazut. Deci iti faci anti-reclama! :P

 4. Spiridusul Sef Says:

  Mosul obisnuieste sa ne numeasca “pisicheri” pe noi, spiridusii… Ei bine ne-am hotarit (intr-o sedinta a bordului de conducere a Elf Industries Ltd) sa fim pisicheri de-adevaratelea! Poate intram si-n greva! Atunci sa-l vedem pe Mos Craciun cum se descurca!!!

 5. numitul Andone Says:

  Marc, eu ti-am zis ca mai devreme sau mai tarziu ajungi la Wii :) Am prevazut asta de acu vreo 6 luni daca iti amintesti :)

 6. Marc Says:

  profeteaso! :)

 7. Madelaine Says:

  trimite sms dimineata de luni pana vineri intre 8-10.00 la 1272 la neatza cu razvan si dani si poti sa catigi WII cu tot cu accesorii. Cam jumatate de euro sms-ul:-), dar tot e mai ieftin!

 8. Marc Says:

  I don’t know those bastards!

Leave a Reply