Bintuitii

Bancul asta, primit de la Andrei pe YM acum 2 secunde, imi aduce aminte de romanul Bintuitii a lui Chuck Palahniuk (pour les connaisseurs):

Iepurasul si ursul sunt chemati la încorporare. Ca să nu meargă la armată, se gândesc ei să recurgă la înselăciuni. Iepurasului îi vine primul ideea - Am să-mi tai o labutza! Fără ea nu mă pot apăra de dusmani, deci voi fi considerat invalid. Zis si făcut. Intră la control si când iese ursul îl întreabă: -Ei? -M-au luat! Cica ma baga sa spal wc-uri, ca pot sa fac asta si cu o labutza… Vine rândul ursului: - Pai atunci eu imi tai ambele labe din fatza… Zis si făcut. Iese ursul din cabinet si iepurasul îl întreabă: - Ia zi, te-au respins? - Da, zise ursul bucuros, mi-au spus că sunt prea gras.

Pentru ca Cecilia l-a prezentat in revista foarte fain, nu voi spune despre Bintuiti decit ca este cel mai macabru si twisted roman al lui Palahniuk, iar daca lecturelele usoara de vacanta va repugna si ati dori sa simtiti fiori reci pe sira spinarii (chestie foarte indicata pe vremea aceasta), ar fi cazul sa-l cititi. Pina la sfirsit o sa va taiatzi toate labutzele!

Leave a Reply