Wait with me

 

Amicul meu Dan McCall, cunoscut si drept Dan Octavia in Second Life, este un tinar cintaret britanic care detine clubul Crazy Sharks in SL (am mai scris despre asta aici si aici). In viata de zi cu zi, Dan a activat in mai multe formatii londoneze underground, a cintat prin cluburi si pub-uri, dar nu a avut niciodata sansa sa gaseasca un producator mare care sa-l lanseze in mainstream.

Dan a intrat in SL in primavara lui 2006 si cam tot de atunci a inceput sa sustina saptaminal concerte live in joc. Aceste concerte - la fel precum mai toate manifestarile artistice din SL - sunt gratuite, insa fiecare performer isi pune pe scena un tip jar (o palarie sau un borcan), iar daca iti place muzica pe care o asculti si ai dare de mina ii poti da citi bani vrei tu. Un cintaret bun, cum este Dan, poate cistiga in jur de 3.000-4.000 de L$ pe concert (adica 30-40 de lei grei).

Intr-un an si ceva de cintat in Second Life, Dan a strins destul de multi bani pentru a-si produce singur albumul de debut. Acesta se numeste Wait with me si va fi lansat la inceputul acestei toamne. Aici puteti vedea un video din timpul repetitiilor de la inregistrare a piesei See Red, o balada simpla si frumoasa, la chitara rece. Iar aici puteti asculta o inregistrare live de la un concert din SL, cu piesa Werewolves of London.

Leave a Reply