Ce cautati voi in viata mea?

O parte a bloggerilor mari (unii dintre ei asa-zis profesionisti, de parca te-ai face mare scula - in orice - in 2-3 ani) considera ca treaba asta a devenit cam lame (fumata, nasparlie, de cacao, huo bah fraierilor care mai faceti d’astea). Pe de alta parte, toti predica in corpore principiul filosofic de-un jijism genuin “blogul meu, pana mea” - adica aici este mosia mea, unde io’, io’, io’ sunt papusharul-sef si-nvirt butoanele si fac ce vreau io’, io’, io’, ca-i blogul meu, capisci? Nimic mai adevarat. Asadar, daca io’ io’ io’ vreau sa fac asta, o fac pentru ca e blogu’ meu (nah!). Ok, am batut cimpii aiurea si pina acum nu v-am spus despre ce e vorba. Ei bine, e vorba de oamenii care ajung pe blogul tau (al meu, de fapt), cautind tot soiu’ de chestii pe Google. Pina de curind, eu unul nu am stat niciodata sa ma uit cu atentie in analytics la treaba asta. M-am amuzat de fiecare data citind despre keywords-urile altora - Enache, de exemplu, ii vineaza constant si spumos pe ciudatii care s-au ratacit in ograda lui. 

Buun! Tonight is my turn! Deci, ce cautati voi (ei bine, nu toti, nu cei mai multi - va rog!) pe blogul asta? (Info util pentru Andone - se apasa pe butonul Read the rest… pentru a aparea, ca prin magie, si restul)

de desenat - va dau lectii gratis, la curs se accepta doar 90-60-90, preferabil 18-24 (nu centimetri!)

maxima zilei - as fi fericit sa fiu in stare sa emit una pe saptamina, dar nu’s. (Nu’s fericit, maxime si minime produc cit cuprinde). Keep walking!

fete cu fuste scurte - aici incepem sa ne intelegem, dar asta e un blog semicorporate, for fuck sake!

schimbarea fizionomiei virtual gratis - Piei de aici, Michael Jackson!

cum sex cu? - heee, heee, vorba lui Tom Jones - if I only knew… :P pai ce crezi, rookie, ca ti-as spune si tie?!

exchibitioniste - pe rind, nu va inghesuiti, va rog!

imaginea apocaliptica a sfirsitului lumii - credeam ca Chuck Norris a rezolvat problema.

legile vietii - le-a definit un fotbalist de la Dinamo, nu mai stiu cine.

ce-i mai frumos pe lumea asta - sa fii fotbalist la Dinamo.

sex cu femei mature - fiule, aici drumurile noastre se despart ireversibil.

am 13 ani si m-am indragostit - sa’ti fie tarina usoara!

cum intram pe un blog - nah ca ai aflat!

de rahat - asta ziceam si eu.

5 Responses to “Ce cautati voi in viata mea?”

 1. numitul Andone Says:

  n-am inteles faza cu dinamo. in rest e totu’ clar

 2. Marc Says:

  :D mai demult, scrisese un decerebrat de fotbalist de la dinamo pe site-ul formatiei ce-i place lui sa faca mai mult in viata: “maninc, beau si f..t”. CORECT!

 3. Lumi virtuale » Blog Archive » Cum ati dat voi de mine? Says:

  [...] sa recunosc ca de data asta sunt absolut lipsit de originalitate, dar Marc mi-a facut un chef irezistibil de a cotrobai prin cheile de cautare cu care au ajuns unii dintre [...]

 4. numitul Andone Says:

  eu am pus mai multe :D

 5. Marc Says:

  eh, si la mine erau foarte multe, unele chiar prea explicite pentru acest blog :P oricum, trebuie sa recunosc ca am rasfoit un pic prin analytics ca sa dau de astea - in primele doua pagini erau chiar keywords targetate pe blogul meu.
  Si ale tale sunt faine :)

Leave a Reply