Merry Criza-m-as!

Fuck beteaua aia chicioasa! Fuck globuletele alea sclipitoare! Fuck instalatiile chinezesti cu cintecele! Fuck Jingle Bells! Fuck stelutele! Fuck pocnitorile din Militari si din Berceni si de aiurea! Fuck brazii stufosi de + un milion adusi din Olanda! Fuck brazii aia saracaciosi si de tot rahatul din Romania! Fuck Rudolf! Fuck toate felicitarile alea gaunoase si false pe care le trimitem la oameni pe care in restul anului nu dam doi bani! Fuck panetone! Fuck toti mosii aia sinistri si gretosi de ciocolata! Fuck cozile interminabile de decerebrati din hypermarketuri! Fuck asa-zisele reduceri de sarbatori! Fuck SMS-urile imbecile pe care le expediem ad labam la toata agenda! Fuck mass-urile! Fuck e-cardurile! Fuck toate colindele alea cretine cu versuri idioate! Fuck Hrusca! Fuck Stefan Banica Junior! Fuck Tuborg Christmas Brew! Fuck porcul de craciun! Fuck asomatoarele! Fuck UE! Fuck cirnatii si sarmalutele si mamaliguta! Fuck toti umflatii inconstienti care se imbuiba si beau ca animalele, pina cind simt ca mai au un pic si crapa! Fuck Oraselul lui Mos Craciun! Fuck muzica aia populara care urla intr-una in Piata Unirii! Fuck toate casutele alea de lemn in care se vind prostioare la suprapret! Fuck turta dulce de o suta de mii bucata! Fuck maslinele alea picante si brinza veche si fucking prosciutto crudo care se vind dublu fata de magazine! Fuck mititei si fuck vin fiert! Fuck Piedone! Fuck ghirlande si beculete si figurinele luminoase! Fuck Vanghelie! Fuck tot consumul inutil de energie si bani si hirtie care se face zilele astea! Fuck aglomeratia din Bucuresti! Fuck patinoarele si ghetele de plastic, de hockey, si preturile lor nesimtite! Fuck toti nespalatii care vin si rag (cinta) prin blocuri! Fuck toti popii falsi care se plimba cu icoana! Fuck asa-zisele oferte turistice! Fuck Coca Cola! Fuck tiganii care vind busuioc ciordit! Fuck Tociu si Palade! Fuck Dani Otil (asa, ca idee)! Fuck you, mister Geona! Fuck you, Boc! Fuck Basescu! Fuck Elena Udrea! Just fuck you all, baroni si oportunisti si hoti si pupincuristi si curve si incompetenti si farisei si mincinosi si mincatori de cacat cu lingurita care ati ajuns in Parlament si in Guvern! Fuck criza economica! Fuck you, Romania!

As dori, acum, sa fiu fix la mama naibii, undeva in partea cealalta a globului, eventual pe o insula din Polinezia post-temporala a lui David Mitchell, printre niste salbatici blinzi si candizi, replicati & clonati dupa materialul genetic al celor ai lui Rousseau, baieti absolut necivilizati, de o inalta tinuta morala, care nu au auzit in viata lor de Merry Fucking Comercial Christmas!

inspirat fiind de Tupac - remember, cintul asta are “numai” 46 de fuckuri?! :D (for the record, eu am reusit sa scriu 53, deci o am mai mare)

si, cu voia domnului Enache, de Edward Norton:

8 Responses to “Merry Criza-m-as!”

 1. Iulian Enache Says:

  A, eu ador sarbatorile, dar urasc oamenii de sarbatori.

 2. Marc Says:

  Oh, da. Dar, din nefericire, peste tot unde e o sarbatoare apare un om. In speta, un roman.

 3. D-a mocles Says:

  Absolut corect! La anu’ o sa cumpar doi moshi craciuni d-aia kitsch :pe unu il spinzur cu fringhia de horn si pe celalalt il trag in tzeapa in virful bradului de linga poarta!

 4. Madelaine Says:

  Sper ca, macar pentru unii, acest post sa fie scanteia care sa aprinda flacara
  anti X-mas si anti- tot ceea ce inseamna Craciun comercial! Prea putini oameni mai simt acea bucurie inocenta a acestei mari sarbatori sau mai bine zis, prea putini permitem sa se intample asta, fiind prea ocupati cu shoppingul de mancare si cadouri…
  Sa ne indreptam catre lucrurile valoroase cu adevarat si sa lasam in urma tot ceea ce este spoit in culori tipatoare…

  Craciun (cu adevarat) linistit!

 5. Marc Says:

  @D-a mocles: ma inscriu si eu cu unul pentru incendiere! Burn, Santa, burn! :D

 6. D-a mocles Says:

  @ Marc: Nu se poate! Seamana a inchizitie si acolo au ars oameni de valoare,nu muhaiele d’alde mojcraciun! Ma gindeam la o reciclare de barba in tampaxuri,ceva asa mai eco …

 7. Mircea Popescu Says:

  Ho-ho-ho, stai sa vezi tu frate ce e ala Craciun americanesc, inceput asa dinainte de Haloween, cam dupa sfarsitul lunii octombrie. Pai dupa un craciun de 3 luni nesfarsit, ca noaptea Alaskai, atunci sa aud ce mai ai de spus.

 8. numitul Andone Says:

  Ce-ai avut ma cu panetone? Este foarte bun!

Leave a Reply